Sushipå quinoa. Och denna gången fick den bli bas i min sushi, istället för sushiris. Jag blandade quinoan med tahini för att göra det lite klibbigare, så att det fastnar på noribladet
Egen eller köpt Ceasardressing är en smaksak beroende på tid. Rekommenderar att inte grilla tonfisken "well done" då blir den riktigt torr och seg, försök få till en kärna i mitten
Tonfiskpå burk – hiss eller diss. Nyttigt, billigt och är en stapelvara som håller länge och perfekt att ha hemma eller på båten/sommarstugan/husbilen etc
På balkongen givetvis. Tonfisken, den är dock ett måste. Tonfiskbiffar2 burkar tonfisk i vatten2 salladslökar1 liten rödlökskal och saft av 1/2 lime2 tsk chipotlepasta, starkmassor av färska kryddor2 ägg1 msk vetemjölsaltpepparGör så härHäll av vattnet från tonfisken och blanda med lök, lime och övriga kryddor. 2 burkar tonfisk i vatten
Fredag igen så tänkte bjuda på ett lite mer helgigt recept. Röran är en vegansk version av tonfiskröra och kikärtorna ger en ganska bra illusion av konsistensen
Sushi har varit ett av mina "omöjliga uppdrag". Lägg på en tunn remsa wasabi ungefär på mitten av arket och sedan den fyllning du vill ha (det jag använde ser du ovan)
Men, Jag skulle ju faktiskt berätta om den goda tonfisken som jag åt på restaurangen. För ett par helger sedan var vi ute och åt vi middag på kvällen tillsammans med några goda vänner
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.