Inte mycket att matblogga om alltså. Mycket mat av småplocksvarient blir det efter jobbet och grillat. Menhäromdagen åt vien gryta med en kall godsås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish
Hoppas ni hittar lite inspiration nedan och kika även in under menyn Recept här på bloggenså finns det så klart enmassa annat gott att laga till ifall ni tröttnar på julmaten
Sikta över mjölet under omrörning så att det inte klumpar sig. Garnera eventuellt innan serveringen med lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Mat & Bak Smör. Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Sådanenergitätochhypergodmat ökar chansen till överlevnad när mat är en bristvara. Hos var femte människa är suget så stort att de har tappat kontrollen, de är hyperätare där stimuli, ätande och belöning sker automatiskt
Förespråkarna för paleolitisk kosthållning utgår från evolutionsteorier som menar att Homo sapiensrent biologiskt inte förändrats från denna tid och i sin utveckling till människa anpassats till att äta enviss slags kost
Under GentleRebooten kommer du också varje dag få ett mail med frivilliga uppgifter som handlar om att sätta fokus och mål utifrån vilka förändringar du vill se i ditt liv
Jag och Mini-me åt varsin bit igår. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man enmassa tillsatser och kemikalier i matenviäter
Paj är så himla gott. Men det går att göra nyttig paj. Pajdeg innehåller mycket fett ochvitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Redan har vår första semestervecka passerat förbi, men sm vi skrev på vår Instagram igårså stämmer det gamla slitna uttrycket "tidengår fort när man har roligt" så bra så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.