Gårdagen var en riktig höjdardag med Spa på dagen och personalfest på kvällen. Riktigt roligt var det och jag är hes som en kråka idag för myyyycket sång blev det hela kvällen
Jag har då så klart använt mig av sötpotatis istället för bakpotatis, och istället för att servera med vitlökssmör, skagenröra eller skinkröra (som den oftast äts med) serverades sötpotatisen medrostbiff och en bönsalsa med soltorkade tomater och vitlök
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Dela dumlen i 2 bitar, med t. Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Marinerad rostbiffmed balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Bakad havregröt med russin & kanel. Men det var då jag upptäckte bakad gröt. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.