Snabbsprängd kycklingfilé med god potatissallad.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Snabbsprängd kyckling
  • 3 st kycklingfiléer
  • Marinad
  • Saft från en citron
  • Saft från en ½ lime
  • 1 msk salt
  • 1 tsk kajenpeppar
  • 2 msk muscavadosocker
  • 1 stjälkselleri, tunnskivad
  • 10-15 rädisor i mindre bitar
  • 1 kg kokt potatis i mindre bitar
  • ½ dl kapris
  • lite bladpersilja
  • Dressing
  • 1 äggula 1 msk rödvinsvinäger
  • svartpeppar från kvarn
  • salt efter smak
  • ½ dl olivolja
  • ½ dl rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.