-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetterfrittfrån mjölk, äggoch gluten. Dessa serverade jag med vispatmjölkfritttpersiljeochvitlökssmör som jag kryddat med havssalt ochlitevitpeppar
Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga . Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag
Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt ochkummin, vilketinnebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finnsi "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Dela degen i två delar, forma två limporochlägg på bakplåtspapper på plåt. Vi har redan börjat ge honom mer än hälften av den rismjölk han fick förut och nästa steg är att försöka få Mattheo att ge upp sinarisrånochriskakoroch äta mjukt bröd istället
Kokosmjöl köper jag på nätet, sistfrån Det är INTE samma sak som att mixakokosflingor. Kanel sägs vara bra för att hålla blodsockret i schack, fibrer ska väl vara bra för magen och sänker blodfetterna (om det är rätt sorts fibrer, vill säga), och sesampasta - tja, det är väl litenyttigare än margarini alla fall
mjölkfrittmargarinochfarin- eller muscovadosocker till formen. Smörj en ugnsfast form med mjölkfrittmargarin, ”ströa” det med farinsocker eller muscovadosocker
GA_googleAddAttr("Tag", "aggfritt"). De stelnar när det kommit ut från ugnen. Blev så sugen på goda flarn men har bara gjort sådana där det ingår havre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.