)Glutenfria snabbröd med fröer. Ibland ska det ju gå undan. ) När man inte vill ha scones men nåt mer matigt ja då kan jag tänka dessa små bröden passar fint
Det senaste latmansbrödet jag gjorde blev så populärt här hemma att det tog slut lite oväntat fort, så fort att jag inte tänkte på att sätta en försurdeg innan det var för sent
En ihophöftad potatis- och champinjonsoppa (färska chaminjoner, lök, potatis, vatten, grädde och grönsaksbuljong) med färskt snabbröd, som den här hälsohetsaren givetvis gjorde om med dinkel och graham
Idag var jag lite sugen på bröd till frukost och tänkte göra de vanliga ostfrallorna när jag kom på att jag hade sett recept på ett snabbröd som man gör i micron
Dom här filurerna går snabbt att baka och kräver ungefär samma ansträngning som när man bakar scones och eftersom det är ett snabbröd bakat på bakpulver så bör man sluka dom på direkten
Lägg smöret i en form som är ca 23x13 cm. Ställ formen i kall ugn och sätt ugnen på 190 grader. Sikta ner mjöl, bakpulver och salt i en stor skål och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.