Fraisier - fransk jordgubbstårta
Kak-labbet
Kak-labbet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24 cm i diameter
  • 4 ägg
  • 125 g socker
  • 2 citroner
  • 125 g mjöl
  • 50 g smält osaltat smör
  • Crème pâttisière
  • 6 dl mjölk (3%)
  • 1 vaniljstång 4 hela ägg
  • 2 äggulor 180 g strösocker
  • 100 g majsstärkelse
  • 150 g osaltat smör
  •  
  • Citronsockerlag
  • 75 g strösocker
  • 2 citroner (saft av dessa)
  • 0,7 dl vatten
  •  
  • Jordgubbar
  • 500-600 g färska jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.