Oh, jag säger bara. Såååååååååååååå gott. ) Min nya favvokyckling. Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
Mmm. Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt. Har faktiskt aldrig gjort egen skagenröra förut utan bara köpt men det var ju superenkelt
Detta är nog bland det godaste jag gör tycker min familj. Prova. Detta är receptet på lasagneplattor eller så skär man dem som tagliatelle om man vill ha dem till en pastasås
Jag måste ge er receptet på den himmelskt goda müsli jag gjorde förra veckan. 5 dl blandade naturella nötter (jag plockade från naturgodis hyllans blandade)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Det är svårt att hitta enkla och goda fiskrecept tycker jag. Den här rätten lagade jag utifrån lite av det som fanns hemma här om dagen och det blev inte alls dumt