Laxfilén med skinn penslades med olivolja, sedan pressades citronsaft över, kryddning med Santa Marias kryddkvarn "Fish & Seadfood" med bland annat saffran ochfänkål
Tvätta och klyfta potatisen. Skala och klyfta rödbetorna. Kärna ur och klyfta äpplena. Ta ut plåten och lägg på äppelklyftor och korvskivor, i en rad lite på varandra
Skåra korven i portionsskåror, lägg ner alla ingredienser runt omkring och tryck gärna in lite grann i korvskårorna, dra några drag med svartpepparkvarnen och slå på buljongen, klicka ut smöret och den rivna osten
Kristi himmelfärdsdag-dagen då Jesus drog upp till skyn och förenades med sin farsa, nja inget vi varken tror på eller firar men god mat kan man äta ändå och det gör man garanterat med klassisk husmanskost, här i form av en färsbiffmed stekt lökoch en riktigt god fet gräddsås
Tvätta och klyfta potatisen. Skala och klyfta rödbetorna. Kärna ur och klyfta äpplena. Ta ut plåten och lägg på äppelklyftor och korvskivor, i en rad lite på varandra
500 g ryggbiff av nötkött. 4 rödlökar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g ryggbiff av nötkött 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 4 rödlökar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk äppelmos Ugnsstekt potatis
Stek falukorv, bacon ochlök tills löken mjuknat men korven inte fått så mycket färg. Finhacka löken. Här en variant på korv stroganoff med rökigt bacon och sötsyrligt äpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.