Fylld fläskfilé som tillagas i ugnen och en god krämig potatisgratäng till det. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Funderade på om jag skulle grilla idag eller om det fick bli en rätt i ugnen, tog det osäkra för det osäkra och lagade mat inne
Att fylla fläskfilé och kyckling tycker jag är riktigt najs. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilika i stället för torkad
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Kycklingfilé fylld med basilika och fetaost. Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, i min smak perfekt till den fyllda kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.