Baka laxen i ugnen 12-15 minuter eller tills fiskköttet bara stelnat rakt igenom. Ingedienser4 portioner 4 skivor (ca 600 g) av färsk laxfilé, 3-4 cm bredaen aning saltlite smör eller margarin Apelsinsås
Detta recept fick jag av min vän Petra. Har inte smakat tårtan än men den ser ofantligt god ut, längtar till midsommarafton så jag får stoppa en tugga i munnen
Oj va lycklig jag blev i unga år när mamma lagade fiskgratäng. Det är fritt fram att använda den fisk man tycker bäst om, men jag föredrar en till köttet kraftigare vit fisk såsom kolja eller torsk
Snart är det dags för lunch här hemma och idag blir det tonfiskröra. TONFISKRÖRA2 pers1 burk tonfisk (140 g)4 kokta ägg1 dl creme fraiche0,5 dl majonnäs0,5 msk citronsaftDillSalt och svartpepparGör så här. 1 burk tonfisk (140 g)