Blanda chevren och valnötternamedhonungen. ½ dl valnötter. Den ganska starka och syrliga smaken från den ungsbakade grönkålen bryter jag av med mjuk chevre som smaksatts medhonung och söta blåbär
Placera potatisen med ett jämt lager i en vid ugnsfast form. Blanda balsamicovinäger, olivolja, honung, riven vitlök, flingsalt och svartpeppar till en slät marinad
Blanda nötternamed socker, kanel, ingefära och cayennepeppar. Vi brukar försöka få julkänsla i vårat uterum, så att vi kan ta glögg och lunch därinne medan degen jäser
500 g grön sparris. 2 st vitlöksklyftor. 2 msk olivolja. 150 g smör. 150 g fetaost. 0. 5 dl mandelspån. ärtskott. 500 g grön sparris 2 st vitlöksklyftor 2 msk olivolja 150 g smör 150 g fetaost 0
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.