Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Bakade bullar igår och kände för att testa något nytt. Låt bullarna svalna på galler under bakduk. Så jag gjorde en omgång med kanel som vanligt och en omgång med hallon och vit choklad
Rulla ihop och skär bullarnaoch lägg i formar. Dessa saffrans bullar är så vansinnigt goda. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladenoch strö halva den över smöret
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Nästa bullrecept som jag tänker dela med mig är medmörkchokladfyllning. Fyllningen liknar chokladen i en pain au chocolate, den är mörkoch kraftig i smaken nästan lite bitter
Rabarber- ochchokladbullar. Därför tycker jag det är spännande att testa på att baka olika slags vetebullar, olika recept på grunddeg och olika fyllningar
Så här gör jag ju visserligen med all min matlagning, men just här tycker jag verkligen att man bara ska köra på känsla, och det kan inte bli fel, bara gott
Köttgryta med porter ochmörkchokladNu har husmor laborerat igen. Förstås en ripasso passar ju med torkad frukt ochchokladtoner, ett amarone eller en valpoliciella classico
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.