Så vi bestämde oss för att göra ugnstorkade tomater. Vi hade en väldig tur i affären eftersom körsbärstomaterna kostade 10 kr/kg så det blev riktigt prisvärt
600 g tomater (en gång har jag provat med vanliga och en gång med babyplommon, och det senare var mer framgångsrikt)En stor näve grovt saltSprid ut saltet på en tallrik
20 körsbärstomater (eller 10 plommontomater). 20 körsbärstomater (eller 10 plommontomater). Idag är matinfluenser och recept oändliga och extremt tillgängliga
Ugnstorkade Tomater med Oregano. Som soltorkat fast utan sol. Soltorkade tomater är en väldigt god produkt av tomater, som det bara behövs lite grann av, för att ge mycket smak
12 körsbärstomater. 12 körsbärstomater 12 små mozarellabollar. Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
Dom små bruna körsbärstomaterna "Brown Berry" är väldigt goda. Ingredienserett gäng körsbärstomaterolivolja1 vitlökskyftaflingsaltsvartpepparfärsk timjan + torkad1 tsk strösockerLägg tomaterna i en ugnsform
Ketchup i all ära, men körsbärstomater som har ugnsrostats under en längre tid för en härligt söt, koncentrerad tomatsmak som ingen ketchup i världen kan jämföras med (säger jag utan att ha provat världens alla olika ketchupsorter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.