Här kommer cheesecaken vi åt till efterrrätt på nyårsafton. 12 st digestivekex. 75gr smör. 3 msk socker . Mixa ihop de här tre ingredienserna och tryck ut i en form med löstagbar kant
Dippen med matyoghurt är supergod till. Smaksätt matyoghurt med salt och peppar. 900 g potatis1 zucchini2 röda paprikor2 tsk olivoljasalt och peppar1 1/2 dl matyoghurtJärpar1 gul lök2 vitlöksklyftor500 g blandfärs1 tsk salt1 krm peppar1 tsk sambal oelek1 msk smör eller margarinSätt ugnen på 225˚C och sätt in en plåt. Forma till järpar och stek dem i matfettet i en stekpanna, ca 2 minuter på varje sida
Alfons har nu uppnått en ålder då man kan börja pyssla på allvar. Det roligaste är att även jag får vara med & dessutom komma på alla saker vi ska hitta på -än så länge
Ikväll har vi haft födelsedagsmiddag här hemma för sambon. Han önskade sig en köttgryta med ris till huvudrätt och vinnarkladdkakan till efterrätt (det var första gången jag gjorde den sedan SM gick av stapeln i oktober så det var dags nu igen
De här goda rackarna har jag velat baka länge men har inte kommit till skott förrän idag. ) Dessa heter Eclairs och smakerna innuti verkar ju onekligen vara många