Laxrullarna går utmärkt att servera som varmrätt med kokt potatis eller en krämig pasta. Wasabismaken kan lätt förstärkas genom att använda färskost med pepparrot
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
1600 g Philadelphia Original. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Ställ rullarna på högkant och toppa med en klick löjrom och några gräslöksstrån. Smaka av med peppar. Använde mig bara av riven cheddarost, tog stenbitsrom i stället för löjrom och fryst gräslök i stället för färsk
Smaka av med salt och peppar. Blanda kesella, wasabi, hackade örter och citronsaft i en skål. Bred fyllningen på laxskivorna och rulla försiktigt ihop dem till en rulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.