Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
800 g ryggbiff, i skivor (gärna hängmörad med el utan kappa) rapsolja smör 1 klyfta vitlök 3 kvistar färsk timjan salt svartpeppar. 1Topping0,5 msk sesamfrön, rostade färsk koriander ev limeklyfta
1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Skär upp ryggbiffen i fyra skivor och krydda dom med BBQ kryddan. Ställ in plåten i ugnen med olja som täcker botten, när den är varm så lägg i rotsakerna lägg potatisarna med snittytorna nedåt baka i ugnen ca
Det finns inget bättre än en helt vanlig grillad ryggbiffmed rostad potatis och en bea. Ta ut ryggbiffen och låt den stå i rumstemperatur, krydda på båda sidorna med havssalt och malen svartpeppar
något lätt och gott och medryggbiffen jag fick hem från bulltofta kött igår. potatisen, blanda med hackad gräslök, vitlökspulver, paprikapulver, örtsalt och
Toppa med vårlök, lax och bovete. Salt & peppar. Det kanske låter märkligt att äta lax med en "soppa", men helt ärligt så kanske avokadosoppan mer är en kräm än en soppa
Servera medbokchoy, tonfisk och curry kesella. Lägg den delade bokchoy i en stekpanna och häll över olivolja, sojasås, rödlök, pinjenötter, honung, citronjuice och kryddorna
Grilla ryggbiffen. 200 ryggbiff. med kokosfett, balsamic, stevia, svartpeppar och örtsalt i ugnen i 8 minuter. Servera med 40g 2 matskedar kesella bea. 200 ryggbiff
Tillsätt bokchoy huvudena och fräs några minuter tills de mjuknar. Servera genast med tjocka nudlar (tillagade enligt anvisningar på förpackningen) 1 st vitlöksklyfta, hackad. 4 huvud bokchoy (salladskål)
Halvera citronerna och lägg citronhalvorna med snittytan upp. Därför kan de recept som levereras med din matkasse skilja sig något från de recept som du hittar på vår hemsida
Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt. Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis
Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Jag fick tips av en vän om att det såldes fin ryggbiff i bit billigt och det kunde jag inte stå emot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.