Jag hittade ett recept i Food and Wine på en gulbets- ochblodapelsinsallad, men vi gjorde en på blandade betoroch vanlig appelsin och det blev god den med
Toppa medsalladslökoch dressa med citronsaft, olivolja, salt och peppar. Förra veckan gjorde jag denna otroligt goda ljumma sallad, som nog kommer att bli en sommarfavorit
En god vinaigrette och lite finhackad salladslök sätter extra smak. Till kvällens varmrökta lax med Sauce Verte blandade vi potatisen med lättkokta bondbönor, kokta betoroch mangoldstjälkar
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter. Med vanilj. Det har jag inte men jag har en förstående man och kompanjon, duktiga kockar, en hel
Jag åt den med falafel till (recept från frikadell för några dagar sedan)2 port. 1 päron6 cocktail tomater1/4 rödlökblandad sallad3 dl bulgur eller råris (kokt)1/3 fetaen bit zuccini10 kalamataoliver+dressing
Det här receptet har blivit en ny favorit från Maria Elia´s bok "The modern vegitarian"Biffarna har mycket smak i sig, och förutom att de är fantastiskt goda tillsammans med den något sötare homousen som görs på både morötter och kikärtor och passar perfekt med seltan i fetasalladen funkar dom utmärkt att ha till matlådan dagen därpå, om det nu blir något över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.