Hallå!
Jag är en matglad paleo-entusiast som skapar egna recept samt delar andras. Följ mig om ni vill ha kontinuerlig inspiration och nyttiga recepttips!
/C
Igår bakade jag en mjuk kaka(Sockerfri och glutenfri sockerkaka) med smak av apelsin och choklad. Den blev riktigt god men jag ska nog ta ut den en minut tidigare nästa gång Kan man kalla detta för tigerkaka tror ni
Puhh, lång dag idag. Var i Kista på en konferens kring mobilmarknadsföring på förmiddagen för att sedan åka hem och pilla på en annonskampanj som skulle upp på Facebook ikväll
Ett ljuvligt helgbröd som passar alldeles utmärkt både med pålägg eller bara som det är. Jag serverade detta bröd när jag hade brunch här hemma och en av gästerna var allergisk mot vetemjöl
Under fliken ”vem är jag. ” nämner jag ju att en av mina stora inspirationer är Tasty-Health. Hon gör så grymt goda och nyttiga recept hela tiden och hennes fantasi verkar aldrig ta slut
Igår bakade jag en mjuk kaka(Sockerfri och glutenfri) med smak av apelsin och choklad. Den blev riktigt god men jag ska nog ta ut den en minut tidigare nästa gång Kan man kalla detta för tigerkaka tror ni
Jag älskar frukost. Testade att göra ugnsbakad gröt här om dagen, som verkligen var en hit. Som bärkaka. Lyckades inte ta nån bra bild på hela formen då det var för mörkt, men här är receptet i alla fall
Jag lovade härom dagen att uppdatera med ytterligare ett lussebullsrecept, och här kommer det. Jag tycker dessa lussebullar blev några av de bästa jag gjort, och själv skulle jag föredra en sådan här framför en "vanlig" lussebulle, som jag förövrigt oftast tycker är torr, smaklös och bara smakar vetemjöl
3 dl mandelmjöl. 1,25 dl stevia strö eller annan sötning. 2 tsk bakpulver. 1 ägg. 0,5 dl kokoflingor. ev. lite kokosmjöl om bären/frukten du använder är väldigt blöt
Ingredienser. 500g keso. 4 ägg. 3 dl grädde. 2 dl mandelmjöl. 1 tsk vaniljpulver. 1/2 krm stevia. Om man vill göra en mindre kaka kan man dela receptet på 4 delar och använda en springform på 12 cm i stället för en stor på 28 cm, vilket jag gjorde
. Dagens frukost. x Blåbär under kokos/citron/kardemummatäcke. x Ett kokt ägg. Igår la tjejerna på foodporn ut ett recept på hallon under kokostäcke, och det såg och lät så himla gott ut
Jag har fastnat i gelatinträsket och experimenterar för fullt i köket för att få fram välsmakande godbitar som fungerar lika bra till vardag som till fest