En av de godaste desserterna som någonsin skapats måste ändå vara marängswiss. Vispa bara kraftigt ihop 3 äggvitor med 2 dl socker (ta lite i taget) tills sockret har lösts upp och du har fått ett fast skum. 3 äggvitor med
Varför inte göra en stor skål medmarängswiss att bjuda gästerna på. Marängswiss. Med några sorters sill, lite färskpotatis och jordgubbar till efterrätt känner jag mig faktiskt riktigt nöjd med min midsommar
/ Lägg allt i en kastrull med tjock botten. In Sweden, one of our classic desserts (that I’ve written about before) is called “maräng swiss” it basically translates into “Meringue swiss”
Efterrätten var Marängswiss, vilket måste vara något av det godaste som finns. Festligheterna startade redan klockan tre på eftermiddagen med arombastu
Han och hans kompisar mumsade på korv med bröd som följdes av både marängswiss, popcorn och godis. Det bjöds på hemmagjord smörgåstårta och så klart fika med gräddtårta, så vi körde därifrån minst sagt mätta och nöjda
Servera kanske som marängswiss. Vispa till skum med elvisp eller köksmaskin i ca 2 minuter. Ja, visst har det varit en näthype om det i några veckor nu
Var snabb med att spritsa ut, det stelnar fort men det blir riktigt bra. Koka upp vatten och florsocker i cirka 5 minuter, samtidigt lägger du gelatinet i blöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.