Gör så här. Noppa krusbären, häll på cider och honung, låt stå ca 1 timme. Häll av cidern. Varva krusbär och GB Gräddglass Klassisk Vanilj i ett högt glas
Gör så här. Små aptitretande glassbakelser som imponerar på dina gäster. Gör bakelserna i förväg och förvara lufttätt, och fyll dem strax före servering
Gör så här. Ljuvligt god cheesecake med Carte d’Or Vanilj. Om du vill tillaga den i förväg går det bra att frysa den och sedan ta ur den ur frysen 20 minuter innan servering
Gör så här. Sätt ugnen på 250°C. Vispa äggvitan med sockret till en tjock marängsmet. Tag en av tre tårtbottnar, lägg på en plåt, lägg på hallonen och chokladglassen
Gör så här. Apelsinterrin. Filéa apelsinerna och spara saften som blir. Ljumma upp saften och grappan tillsammans med gelatinet i en kastrull tills det smälter, koka inte