Lägg i de tinade bären och lägg iskall glass över bären. sockerkakssmulor och bär i 4 ugnsfasta portionsformar eller 1 stor form. 225 g frysta hallonoch blåbär
Tryck ut först vaniljglassen i skålen och sen hallonsorbeten i mitten. Det är en jättegod efterrätt med två sorters glass inuti maräng och med havrebotten
Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
an gjorde vi glaceaufour med en knäckig havrebotten ochhallon. Lossa den försiktigt från formen så att den inte fastnar, men låt ligga kvar i formen och svalna
Man tar en sockerkaksbotten, lägger på bär (vi använder alltid hallon), genomfrusen glass och täcker det hela med marängsmet som man sen gräddar i ugn på hög värme
Här har jag försökt förnya desserten, basen är en rulltårta fylld med hallonoch blåbär, två olika sorters glass, en digistivebotten och ett lager vitchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.