2,5 dl vaniljvisp. Ingredienser 250 g smördeg på rulle 3 st äpplen 1 tsk malen kanel 0,5 dl rårörsocker 1 st ägg till pensling 2,5 dl vaniljvisp Skriv ut
Varva kompott, smulor ochvaniljvisp i ett högt glas, tillsammans med färska skivade jordgubbar. Skiva ett antal rabarberstjälkar och koka dem tillsammans med ett par skedar vatten och någon deciliter socker
Fördela bärkompotten i serveringsglas och klicka på vaniljvispoch toppa med havregrynen. Rårör de frysta bären med florsocker och vaniljsocker och låt det tina i rumstemperatur
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.