Den sockerkakan är lite annorlunda, man gör först en chokladmjölk med mycket kakao i, när sedan smeten är klar och chokladblandningen hunnit svalna så blandar man ihop allt
Smörj en sockerkaksform med lite smör eller olja och skaka runt lite mjöl. 6) Grädda kakan i ugnen i ca 30-35 minuter, kontrollera med stick efter 30 minuter för att se hur långt kakan gräddats
Alternativt varva mjöl blaningen med det smälta smöret, om det blir trögt att vispa. rulla dom med handflatan mot en hård yta innan du pressar ur saften
Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Blanda alla ingredienser till skållningen och häll över kokhett vatten, blanda väl. Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli
Skär sedan bullbitar med en degskrapa och lägger med snittytan uppåt på plåtar. Pensla bullarna med den uppvispade ägg/saltblandningen och strö över pärlsocker (+ ev hackade nötter eller mandelspån eller annat gott)
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Smörj en rund form & bröa den med kokos. Ingredienser. Ingredienser. Happy Friyay. Trots att jag haft två torsdagar denna vecka kom vi till slut fram till fredag till slut
Jag som gillar att prova nytt provbakade och kan bara hålla med. Ingredienser. Täck med folie den sista delen av gräddningen om bröden håller på att bli för mörka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.