Denna gång bjuder jag på en sallad gjord på kallrökt lax, kokta ägg och smörstekt sparris. Snurra lax-skivorna till små blommor och ställ på tallriken, runt i kring salladen
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing. 250 gram varmrökt lax
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparrisoch bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Utöver jasminris och den krispiga salladen serverades det en racersnabb sås till laxen. Att stå och skala och hacka ingredienser till en sallad, samtidigt som jag panerade och stekte fisk, det var nästan för mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.