Ugnsstekt majskyckling med fetaostsmakande blomkålsmosmos
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 majskycklingbröst ca 175 g salt, peppar, oregano
  • 8 skivor lufttorkad skinka
  • olja till stekning
  • 8 - 10 romanticatomater eller körsbärstomater
  •  
  • Blomkålsmos
  • 600 g blomkål
  • 200 g potatis
  • 2 vitlöksklyftor vatten så det täcker + 1 msk valfritt buljongpulver
  • 75 g fetaost - ½ paket
  • ½ - 1 dl vispgrädde
  • 2 msk Kunglig Salladskrydda (The Spice Tree)
  • några varv med svartpepparkvarnen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.