Servera torskenmed kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Huvudrollen har istället gått till torskenoch tillsammans medcitronsmaken blev det riktigt lyckat. Strimla baconet och strö det över fisken tillsammans med det rivna citronskalet
torsken på metal folie på en bakplåt med vitvin, citronsaft, dill och rikligt. torsk. behövs sen lägg allt tillbaka i gryta och krydda medcitronsaft, malen
Lägg fisken i formen och pressa lite citron över fisken. Pressad citron. En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.