Har Du tjockare spjäll eller föredrarrevbensspjäll från gris, så öka på tiden till det dubbla. Den halten stiger eftersom de får gå ute och beta gräs, precis det som djuren är anpassade för genom evolutionen
Vi får vildsvinsköttav mina föräldrar, och oftast är det redan infruset. Perfekt då att lägga in den helt frusna köttbiten i ugnen, istället för att vänta tills det har tinat upp, så är tillagningen redan igång
För mig är det själklart med revbensspjällav lamm till jul eftersom jag och min familj föder upp lamm (naturbetat & ekologiskt uppfött) på Onsby Gård utanför Uppsala
Igår till middagen provade jag av den äppelchutney jag kokade i helgen. Visserligen rekommenderas det i receptet att vänta en månad med provsmakningen, för det är tydligen då äppelchutneyn ska vara som godast, men vem har tid att vänta
I helgen gjorde jag tårtor till lilla Nelles dop där en av tårtorna hade en nalle som caketopper. Jag har gjort en steg för steg beskrivning på hur man gör nallen
Igår kväll åt vi årets första grilltallrik och det smakade riktigt bra. Lägg potatisklyftorna i detta mönster på en oljad plåt för att få en knaprig och god yta
när jag gör gröt på helt råris i stället för risflingor, krossat eller helt bovete istället för boveteflingor och krossat eller helt havre istället förhavregryn
Därför rekommenderar vi certifierat glutenfria havregryn. Vi har fått ett antal frågor från våra läsare angående vår åsikt om havregrynsgröt och hur vi själva gör när vi tillagar just havregrynsgröt
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. När det kommer till tillagningen av revbenen finns det många skolor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.