Många gör gubbröran med ansjovis, men jag gör den med matjesill. Gubbröran är en riktig klassiker och idag serverades den på ett gott knäckebröd, men den är lika god på ett grovt bröd eller varför inte till små färskpotatisar
Kanske en aning tjatigt, men det blev ännu en middag med getost hos oss. Getosttokig som jag är. Omelett låter kanske inte så roligt, men det kan det verkligen vara
Fräs köttfärsen i olja eller smör. Krydda med salt pappar och chilin. Lägg över i en gryta. Fräs paprika som är strimlad, löken som är grovhackad och vitlöken som är pressad tills det är lite blankt
Igår blev det för ovanlighetens skull blåbärspannkaka här hemma. Kan inte komma ihåg när jag åt det sist men det måste vara mer än 5 år sedan vid det här laget
Fish ’n chipsBryt av med lite ”köpemat” hemma, servera till barn och vuxna genom fönstret i traditionellt tidningspapper· 10 medelstora potatisar· Fryst panerad fisk