Har länge velat ha ett belgiskt våffeljärn, en vilja som blev ännu starkare sedan vi i USA åt nygräddade våfflor med Smucker's breakfastsyrup till frukost flera gånger
Det är ju våffeldagen nästa vecka och vi tjuvstartade redan idag med lite härligt tjocka belgiska våfflor, man glömmer bort hur gott det är tillsammans med grädde och jordgubbssylt
Belgiska våfflor syntes för första gången på världmässan i Bryssel 1958. Då serverades de med florsocker och jordgubbar och blev en sådan succé att en belgare vid namn Walter Cleyman introducerade dem på den nordamerikanska marknaden 1962
Detta recept på belgiska våfflor är jättegoda. Belgiska våfflor passar bra till brunch / mellanmål. Jag älskar dessa våfflor för att de är stora, fluffiga och har en krispig yta
Har ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiska våfflor,kunde inte bestämma mig för om jag ville ha det eller klassiska våfflor idag, så därför fick det bli både ock
Jag har försummat bloggen till förmån för en resa till Paris. Mer om hur jag lyckades hålla mig till LCHF i croissanternas förlovade land en annan gång
1. Separera äggula och vita i varsin skål. 2. Blanda samtliga torra ingredienser. 3. Vispa ner tre fjärdedelar av mjölken, smör och äggulor och rör till en jämn smet
Bröd och bullar Choklad. Belgiska våfflor. 22 Mars 2017. Det börjar dra ihop sig till Våffeldagen. Redan på lördag är det dags och här hittar ni det perfekta receptet för belgiska våfflor
I går fyllde min sida hela 2år,Hippi Hurra. Tyvärr var jag sjuk. Så i dag har jag nya krafter och firar det med nygräddade våfflor och inte vilka som helst utan belgiska som är enligt mig de allra godaste, lite lyxigare dessutom
För en tid sedan kom Peter hem med ett belgiskt våffeljärn. Ända sedan han råkade se ett avsnitt av programmet ”Leila bakar”, där Leila bakar just belgiska våfflor, har han nämligen varit smått besatt av tanken på att ha just ett sånt våffeljärn i sin ägo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.