Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Barilla Spaghetti Eko. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Skala dem sedan och kör dem i mixern med olja, Pestoalla Genovese Barilla, crescenza-ost och mjölk. Smörj en ugnsform och varva fyra skikt med okokta lasagneplattor Lasagne Barilla, potatis- ochpestosåsenoch grönsakerna
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Koka spaghettin al dente. När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchinioch kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
Blanda krabbröran med nykokt spaghettioch servera genast. Med inspiration från just krabbkakor, rörde jag ihop en snabb pastarätt, med krabbkött, zucchini (snacka om högsäsong, de växer så de knakar i Lise-Maries trädgårdsland), fänkål och röd chili
Krydda med nymalen svartpeppar och salt. Smaka av och salta vid behov. 400 g spaghetti. 1200 g gröna ärtor (frysta). 1400 g spaghetti 200 g gröna ärtor (frysta) 75 g parmesan, finriven 500 g kokt skinka på bit 2 dl vispgrädde 25 g smör 1 krm svartpeppar 1 krm salt 1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i en stekpanna. Tärna skinkan i 1x3 cm stora bitar, lägg ner den i stekpannan och stek ca 2 minuter. Lägg ner frysta gröna ärtoroch rör runt, stek ytterligare 1 minut och häll sedan på vispgrädde. Låt såsen sjuda på medelvärme i ca 5 min. Vänd ner pastan och låt pastan tillagas klart i såsen, ca 1 minut
Krydda med nymalen svartpeppar och salt. Smaka av och salta vid behov. Garnera med krossade valnötter och halverade körsbärstomater om du vill göra rätten
Spaghetti. Sila av vattnet och blanda pasta och haricots verts medpeston. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek fiskfiléerna gyllenbruna på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.