4 300 g färsk svamp (t ex champinjoner) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olja 200 g gröna blad (t ex strimlad mangold, grön- eller svartkål eller hel bladspenat) 2 askar färskost (à 200 g) 4 dl mjölk 1 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 2 krm peppar 1 paket färska lasagneplattor (à 200 g) smör till formen Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Öppen lasagnemed knaperstekt bacon, champinjoner, färskost och en massa god gräslök och salladslök. Koka upp vatten och lägg i lasagneplattorna en i taget
Bland annat stod en halvt improviserad lasagne på menyn och det var framförallt denna jag tyckte blev smaklös, så därför gjorde jag ett nytt försök igår
Varva grönsaks/baconröra, tomatsås, lasagneplattoroch ostskivor i en ugnsform. Jag gjorde pastan exakt som det står i hennes recept men mina plattor blev lite konstiga så jag gjorde en lasagne av alltihop istället
Varva lasagneplattormed ricotta, svamp- och spenatblandningen och mandelröran. Då pratade hon om (bland annat) den här lasagnenoch trots att jag sett den i hennes kokbok och blogg men den lät så fantastiskt god just då så jag var tvungen att testa det
Hyvla zucchinin i plattor och skär aubergine ochsvampar i skivor. Har velat testa att göra lasagne utan pastaplattor ett tag nu och igår slog jag slag i saken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.