Jag har i allt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt och även användning av stärkelse i så liten utsträckning som möjligt
Så med frysen full med korv kan vi mumsa länge på den och det passar väldigt bra så här års. Men nu har jag även provat att göra egen korv med hjälp av produkter från korvpaketet
Röd ochgrönlasagne, med vitt täcke av ost, som Italiens färger. Grön sås. Så god vegetarisk lasagne, gör den ofta och faktiskt så gillar hela barnaskaran denna
” Och inför kvällstandborstningen brukar jag tänka ”Jag hoppar över tandtråden, jag är ju ledig. Är du misstänksam mot korv i sallad, så gör en Salade de Lyon med rökt bacon istället
Korv från Taylors and Jones med potatispuré, minilökringar och gräslökssky Potatispurépotatis av mjölig sort, gärna mandelpotatismjölksmörmuskotnötsaltpepparSkala och koka potatisen
Smörj en ugnsform och lägg ett skikt med béchamelsås, lammsås ochlasagneplattor i botten. Ett annat tips, är att täcka över lasagnen hälften av tiden den är i ugnen för att göra den mjukare och saftigare
Fick den här rätten öppen Lasagnemed spenat och mandelpesto av min väninna som gjort den från en kokbok (om jag vore din hemmafru) som hon lånat av mig som jag fått av en annan vän som var med på middagen och nu bjöd jag den till några andra vänner
Ta av från plattan och mixa till en slät massa med mixerstav eller mixer. gärna gröna delen). Koka vattnet med potatis, purjolök, vitlök och smulad buljongtärning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.