(Stod i receptet att personen fick ut 2 plåtar men jag fick 3,5 även om mina plåtar är stora) Grädda i 10-15min i mitten av ugnen. Jag gräddade mina i 10-12 min och precis under mitten av ugnen, mina blev då sega och goda
Denna chokladtårta är verkligen något för oss som älskar choklad. Choklad i massor, både i och på. ) Choklad passar ju självklart året runt, men såhär i påsktider är det ju en given ingrediens
Min fina E gillar verkligen inte vit choklad. Det är ju galet gott, så nu när han är borta passar jag på att baka en galet god kladdkaka med vit choklad
Hej och hå. nu är jag precis klar med budapestrullen som får bli morgondagens fika på jobbet. Jag vet att detta är min kollegas favoritbakelse och jag har sagt för länge sedan att jag ska baka den till fredagsfikat någon dag till oss
Tweet Pin It Skriv utPajer hör sommaren till tycker vi och även om rabarberpaj och äppelpaj är svenska favoriter så tycker vi att citrontarte är en riktigt somrig paj med sin friska smak som tar sig in på vår topplista
En god nyårsdessert som ser väldigt arbetad ut och kombinerar varmt och kallt är Glass au four. Det enda jag köpte färdigt var sorbeten, eftersom jag läst en så bra recension om mango/passionsorbeten från Triumfglass hos Glassriket
Här kommer mina tips på sött och sånt. Yep. Frusen fluffig polkagrispaj med chokladkolasåsPajdeg. 20 småkakor med smak av choklad (jag tog Oreos och skippade kakaon)2 msk kakao25 g smält smörPolkafluff
Äntligen får vi se solen igen. De senaste veckorna har det bara regnat och varit grått, det känns som att allt regn som inte kom i somras har kommit nu istället
Ett bra sätt för mig att få tummen ur och våga prova bak och desserter som inte är min starka sida är temat "Månadens sötsak" på bloggen "Söta saker" - då blir jag motiverad