Restaurang Översten i Malmö – nästa ut i kniven mot strupen?
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 60 kr/glas för alkohol och 40 kr/glas för alkoholfritt. Hon skulle bara servera de som ville ha alkohol först. Så alla omkring mig står med ett glas i handen, utom jag. Efter en stund tröttnar jag och frågar var min dricka tar vägen. Tjejen försvinner iväg för att hämta och kommer tillbaka och berättar att jag tyvärr inte kan få det, för de vill inte öppna en flaska för min skull.
  • 4-5 köttbitar så torra att det inte gick att urskilja vad som var ox- eller fläsk-filé (lite olika mängd beroende på vilken tallrik man tittade på). De tre friterade klyftpotatisbitarna bestod mest av vidbränt skal för min del. Vännen tvärs över bordet fick däremot potatis från ett annat fat som var rå i mitten. Grillspettet hade säkert varit varmt en gång i tiden, men det var timmar innan det landade framför mig. Såserna var kalla. Men det var bara till att äta, jag hade ju sett framemot en god middag och var givetvis hungrig när jag kom dit.
  • 217 48 Malmö

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.