Dags att plocka varsin kycklingfilé, lite av den goda röran och så på med potatisriv och broccoli. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
Det enda man behöver göra är att steka på kycklingfiléerna så de får en fin färg. Skär den andra citronen i skivor och klyfta lökarna och lägg ner lök och citronskivor i formen tillsammans med de gröna bönorna, blomkålsbuketterna och vitlöksklyftorna
I detta recept har jag gjort fetaostfylld kycklingfilémedugnsbakade tomater och tomatsmör. Skär ett snitt på längden i varje kycklingfilé och fyll med fetaostblandningen
Bryn torskryggen kort tid i en stekpanna med olivolja. Torskrygg (okej då, kanske inte det första man tänker på när det gäller Provence), fänkål och tomat
Med tanke på att jag på allt som ofta bränner vid det jag sätter in i ugnen så hade jag visst huvudet extra mycket på skaft då jag täckte fänkålen och tomaterna med aluminiumfolie
Ugnsbakad lax medfänkål och citron. I det här receptet gör den sig perfekt, otroligt bra combo med laxen, passar fint med citronen och är en god smakbrytare mot grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.