Hacka ihop pajdegens ingredienser till en smulig massa och arbeta ihop till en deg. Kavla ut degen och lägg den i en pajform med löstagbar kant, 23 cm i diameter
Smält smöret i en kastrull och vispa i kakao. Låt svalna. Vispa ihop ägg och socker i en skål. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör- och kakaoblandningen
Vispa ihop äggulor och socker i en skål. Snitta vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp vaniljstång med frö, grädde och mjölk, och låt svalna något
Skala och skär frukterna i lagom bitar. Vispa grädden lätt. Lägg upp fruktsalladen i portionsskålar och toppa varje med en klick vispgrädde, blåbär och cashewnötter
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Hacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädde och socker och häll över chokladen och rör tills den smält