Jag gillar ändå tanken på Banana bread och om man gör det med bättre och nyttigare ingredienser så är det faktiskt riktigt bra, både till fikat eller som mellanmål
Vi har ju en bra elgrill på vår balkong som vi är jättenöjda med men det är alltid roligt att få se hur grillproffs gör och vilka grillar och tillbehör som de tycker är bra
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajen även bacon eller liknande
Så nu är jätte högen med rena kläder struken och vikt, skönt att få det gjort. Och så har jag lagt in världensgodaste ättiksgurka, precis som jag brukar varje höst
Lägg i detta i vatten på medelvärme. vad du än gillar att smaksätta soppan med. serveras med något gott bröd och smakrik ost och även en klick creme freiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.