Du kan även göra den med röda vinbär eller blåbär. Kokos och svarta vinbär är gott ihop. 75 g smör 3 ägg 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 3 dl vetemjöl 2 dl svarta vinbär 1 dl kokosflakes. 2 dl svarta vinbär
Det kan hända att jag kanske bakar en kaka också, som jag kan ta med till jobbet, och kanske en vinbärspaj som vi kan kalasa på vid ett senare tillfälle
Toppa med lite cocos. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret/margarinet och vispa ner detta i smeten. Tillsätt vaniljsocker, salt, kakao, vetemjöl och hallon
Vanlig vaniljbotten med ett lager lemoncurd och ett lager med en egenpåhittad röda vinbärsmousse Bara såsen av vinbären kommer jag att göra och ha till glass för att den var så god
Sockerkaka med röd vinbärssirap. Fikabrödet tog vi sedan med oss ner till sjön när vi skulle bada. Häll den röda vinbärssirapen på toppen av kakan och låt
Pajskalet är mjukt och saftigt som jag fyllde med en sötsyrligt svart vinbärsröra. Blev nöjd med resultatet, väldigt enkel och går snabbt att göra beroende på vad man jämför med dock ^^
Blanda de tinade vinbärenmed kardemumma och lite rörsocker och toppa pannacottan med. Vi köpte t ex potatissallad och så piffade vi till den med strimlad salladslök och soltorkade tomater samt lite dijonsenap
Jag gjorde inte bara svartvinbärssaft av vinbären jag plockade häromdagen utan även gelé. Gelé använder jag mycket i såser och grytor på hösten och vintern, ger otroligt god smak även om man bara tar en liten klick
//Matilda Smulpajskladdkaka med vaniljkräm och röda vinbär. Jag använde röda vinbär från min egna vinbärsbuske som bara dignar av röda bär i år, men förstås går det lika bra med ditt favoritbär
Kokostäcket smakar svagt av kanel, vilket passar så bra ihop med kokosen och bären. En smulpaj med bär känns så fantastiskt somrigt, och det är därför jag inte kan få nog av det
Blanda all bärvätska i en kastrull och blanda med socker. Nu när det är hög tid att skörda bär till sylt och saft eller bunkra upp förrådet i frysen, kan ej frysen vara full av bär från förra året
Här hemma går det inte så mycket saft så därför passade jag på att koka en variant med lite mindre socker och denna läskande dryck passar väldigt bra som måltidsdryck
Fyll på medvinbäroch granatäpplekärnor. Jag såg piggare ut, ögonen blev klarare, huden och håret blev bättre, magen mådde bättre, jag fick mer energi och då undrar ni säkert varför jag slutade med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.