Koka potatisen (går lika bra med färskpotatis). Lägg övriga ingredienser i en kastrull och koka upp. När potatisen är färdigkokt, skiva och lägg i créme fraichesåsen
Även fikonen är varma, "chaud". Ställ på en plåt med bakplåtspapper. Det finns redan tidigare ett recept på chèvre chaud (gratinerad chèvre) här på bloggen, men här har jag varierat det lite
-) I stället för att göra en dressing till potatisen steker jag den i fettet från fläsket och med lite smör vilket gör den saftig tillsammans med alla grönsaker
Finns inte det krydda med salladskrydda. VarmPotatissallad 4 port. 1 stor grovriven morot, dessa lägges i potatiskoket tillsammans med 14 halverade sockerärtor. Låt dem bara koka med 1 min, häll sedan av vattnet, Om man låter morot och ärtor vara med en minut blir salladen varmare. 1 burk creme fraiche gärna med örtsmak blandas i mycket lätt. VarmpotatissalladVarmPotatissallad 4 port
Blanda den varma potatisen med mandelpeston och hackad basilika, salta och peppra. Något som blev riktigt mumsigt är den här nya ugnsrostade potatissalladen som var ett bra till behör till kyckling
Igår hade jag en intensiv dag med barn på sommarlov så jag hann helt enkelt inte gå till affären utan fick istället bli kreativ med vad som fanns i kyl & frys till middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.