Kryddorna, passerade tomater, lök och kyckling har jag i frysen. I den sydindiska maten använder man oftast lök och en masala som den förtjockande egenskapen i grytor, till skillnad från den svenska där man använder grädde, creme fraich, redning osv
Lägger ut ett recept, som för mig är riktig "helg-mys-mat", men varför inte börja planera den goda maten inför den kommande fredag eller lördagen redan nu
Make och barn kom nyligen hem från några veckors vistelse i Irak och då är det gott att byta nationalitet på köket, dessutom är det svårt att konkurrera med svärmors goda mat
Jaha då var den här helgen slut. Nej, jag har inte tagit fel på dag, jag vet att det är söndag. Men det är så mycket att göra på jobbet och för att förhoppningsvis få lite ledigt kring jul så ska jag jobba undan lite idag
Vi tränar till vinterns drömresa och passade på att göra denna amerikanska taco. Köttet sköter sig själv i ugnen så denna rätt kan jag tänka att göra när vi är många
En bit kött, kryddor & en ugn och så en herrans massa timmar. = PULLED PORK ♥. Alla kan laga till detta vansinnigt goda kött, långlagat i många timmar i låg ugnstemperatur är allt som krävs för att lyckas