Smält smöret och blanda med fint krossade Digestivekex. Dekorera med hallon och blåbär. Ugn 200 grader. Bred ut blandningen i en pajform och grädda i 200 grader i ca 15 minuter
Bred på blåbärs eller drottningkräm. Jag tycker så mycket om att gå i skogen och plocka bär och frysen fylls med alltför många liter av både blåbär och hallon
Lägg det tillsammans med de frysta bären och vattnet i en stor kastrull. Drottningkräm på frysta bär. Blanda natriumbensoatet i en matsked saft och rör sedan ut det med resten av saften
Koka upp bären tillsammans med vattnet. Kommer ni ihåg känslan när man hade kommit hem från dagis/fritis och mamma ibland serverade en god jordgubbskräm/drottningkräm som mellanmål
Lägg hallon och blåbär i en kastrull med vatten och socker. Servera med gräddmjölk och nötbiscotti. Koka upp under omrörning tills bären är mjuka, ca 5 minuter
Lägg det tillsammans med de frusna bären och vattnet i en stor kastrull. Blanda natriumbensoatet i en matsked saft och rör sedan ut det med resten av saften
Lägg hallon och blåbär i en kastrull med vatten och socker. Servera med gräddmjölk och nötbiscotti. 1. Koka upp under omrörning tills bären är mjuka, ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.