Smarrigaste pizzan langade ju då jag i går kväll. Detta slår vanlig pizza med hästlängder för mig då det smakar apgott och inte gör att Jag får ont i magen
Sopptider. Det har varit ett riktigt soppväder de senaste dagarna här i Jämtland. I dubbel bemärkelse, för sopparna har verkligen behövt regnet så de kan växa på sig
Jag ska i varje fall bege mig iväg på en liten biltur med mina föräldrar. Nu är det hög tid att lägga upp mer recept med äpple - jag måste ju passa på när det är äppeltider
Hoppas att ni har en riktigt mysig andra advent. Själv kände jag mig riktigt julinspirerad igår och bakade både Birgittas goda pepparkakor och en saffranskaka som inte går av för hackor
Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt