Här får du ett tips på en dessert som går snabbt att tillreda om man har alla ingredienser hemma. Frasig smördeg fylld med len ricotta, syrliga hallon och söt vit choklad
Det är dessutom en alldeles utmärkt gåbortpresent, dem är väldigt uppskattade bland mina vänner. Det här recept fick jag med mig från bageriskolan och det är nog dem godaste skorporna jag vet, det är bara Lakrits Biscotti som kan mäta sig med dem
Årets första inlägg blir ett recept på bröd, närmare bestämt marockanskt inspirerade platta bröd. De är perfekta som tillbehör på buffébordet, till salladen, som frukostmacka, mellanmål eller att doppa i en god mustig gryta
Sist jag var i Brooklyn åt jag den mest gudomliga varma bondbönshummus – bessara. Varm hummus var ett helt nytt koncept för mig men är tydligen vanligt i det marockanska köket
Ikväll ska vi grilla med några polare och jag tog tillfället i akt att baka bröd till maten. Det här brödet gör alltid succé när man bjuder på det, brödkorgen brukar snabbt bli tom