Hälleflundra med brynt smörsås, gurka, potatis och blomkål
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hälleflundra med brynt smörsås, gurka, potatis och blomkål
  • 4 portioner
  • 600 g hälleflundra skuren i 150 g portionsbitar
  • 25 g smör
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • Brynt smörsås
  • 100 g smör
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 1 ½ dl crème fraiche
  • ½ citron, färskpressad saft
  • ½ krm cayennepeppar
  • Salt
  • 16 delikatesspotati
  • ½ blomkålshuvud, plockade små buketter
  • ½ gurka
  • 1 citron, rivet skal
  • 1 dl färskriven pepparrot
  • 1 ½ dl plockade dillvippor till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.