Vegetarisk lasagne med tomatsås, linser & svamp
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2014 in huvudrätt, mat, pasta, vardagsmat, vegetariskt
  • 2 gula lökar (eller 1 liten purjo), skalade och skivade
  • olivolja
  • 2 burkar hela skalade tomater
  • 1 dl vitt vin eller vatten
  • 4 vitlöksklyftor, skalade
  • 1,5 msk torkad)
  • 1 msk honung
  • 1 pkt färdiga linser eller
  • 4 dl hemmakokta linser
  • Svampsås
  • 350 g skogschampinjoner, rensade och skivade
  • olivolja
  • 500 g kvarg
  • 2 dl riven ost
  • 10 lasagneplattor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.