Koka upp mjölken med vaniljstången, vaniljfröna och hälften av sockret. I vissa delar av landet har det redan kommit snö, men här i huvudstaden får vi nöja oss med frost, än så länge
De frusna hallonen strös över och till sist hälls marängen över alltihop. Krossa kexen och strö dem på bottnen av en ugnssäker form, ca 27cm i diameter. Efterrätten skall vara ca 1-2 minuter i ugnen i 250 grader, eller tills marängen blir litet brun
Blanda mandelmjöl och bakpulver och vänd ned i äggpöset med luftiga tag. Jag har sedan dess hunnit göra kakan ytterligare en gång, då med kokosflingor i stället för vit choklad eftersom jag hade slut på den
Bullarna ska stå med snittytan åt sidorna om du ska göra gifflar. Solen strålar och trots att jag är genomförkyld så känns det som att det kommer bli en toppendag
Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Har i veckan ätit den både som middag och då med vispad grädde och hallon. Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål och middag
I Argentina serveras ofta cheesecake till efterrätt. Om man inte har den hemma och inte hinner beställa en burk så funkar det även med Classic men då måste man ta mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.