Koka upp grädden med vaniljpulver och saften smaka av häll ev. Detta är min egenkomponerade pannacotta tårta denna är smaksatt med ICAs sockerfria flädersaft
Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver i en annan bunke. 3/4 tsk vaniljpulver. Hemmagjord glass, tillsammans med svenska jordgubbar är en svårslagen kombo
En perfekt efterrätt Idag hade vi endast med smak av vanilj. Pannacotta 4 pers 4 dl grädde 1 vaniljstång 1 tsk sötningsmedel (eller … Läs mer → 4 pers. 1 vaniljstång
Pannacotta går att variera med en rad olika smaker, här är en med en fräsch brytning av lime. Dela vaniljstången och skrapa ur den i en kastrull, hacka upp vaniljstången i lite större bitar och låt även dom följa med i kastrullen
Just nu avnjuter vi pannacottan med ljuvliga björnbär från mina föräldrars trädgård. LCHFPannacottaIngredienser 4 dl vispgrädde 1 msk sukrin melis 1 msk vit sirap 0,5 tsk vaniljpulver 1 tsk gelatinpulver 1 msk vatten 1 dl smetana Gör så här Låt gelatinpulvret svälla i vattnet. Sjud grädde, sukrin, sirap och vaniljpulver i 5 min under omrörning. 0,5 tsk vaniljpulver
2 dl vispgrädde1 dl mascarpone1,5 gelatinblad1 vaniljstängerGör så här Häll grädden i en kastrull Tillsätt gelatinet Skrapa ned vaniljstängerna Koka upp och koka sen vidare på svag värme i ca 15 min. 1 vaniljstänger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.