Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan iuppvispat ägg och sisti ströbröd
IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Fisk är gott & hälsosamt. Men att enbart äta lax känns litelångtråkigt för smaklökarna…. Pangasius (Hajmal, sjötunga) är en mild, mjuk och ljus fisk, om det är en bra fisk så luktar den inte ens fisk, är inte så smakrikisig så jag gillarinte att enbart steka fisken
Sen måste jag slå ett slag för det här med foliepaket. Hoppas ni är många som sitter och planerar er valborgspicknick just nu, och gör niinte det så funkar det här fint att köra i ugnen ock
Fisktillmiddagikväll. Strö över salt & vitpeppar. Vispa grädden för att såsen inte ska. 500 g pangasiusfilé 5 dl grädde 4 msk tomatpuré 2 msk hummerfond 3 dl riven ost 2 pkt bacon Hackad persilja Salt & vitpeppar Lägger fiskfiléernai den smörad form. - Läs hela inlägget här 500 g pangasiusfilé. 3 dl riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.