Toppa tårtanmed riven mörk choklad, mynta och jordgubbar vid servering. Jag fick ansvaret att göra en tårtaoch valde att göra en choklad och jordgubbsmousse tårta som blev så himla god
Men när jag skulle börja sammanställa tårtan funkade det inte alls och jag gjorde en nödlösning och den blev inte som jag hade tänkt mig men den blev extremt god och det fanns inte kvar något efter ett dygn
Tårtan blev fantastiskt god, jag återkommer med bilder och recept lite längre fram. En tårta har vi dock bakat till pappan i huset som fyllde år i tisdags
Rabarbern blir visst så stor tack vare att kaffesump hällts på växtplatsen hela vintern (o sedan med) och alltså inte myllats ned för att påverka jordstrukturen
Av rabarbern ville jag göra något nytt, alltså inte en god crumble eller parfait eller marängpaj (trots att de alla är urgoda) och till slut föll valet på en smördegstarte medvaniljkräm
Flagad mandelStek rabarbernamed socker, sirap och lite kanel. Ta ett dricks glas som är lite större en formen (jag använder en silikonform, men går lika bra med en muffinsform i plåt) du ska baka dom i
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.